ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο-Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σκοπό την συνομιλία με τις τοπικές κοινωνίες και ενημέρωση για  τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας η ημερίδα με θέμα «. Δικαιοσύνη παντού-6 Εθνικές προτεραιότητες» 

Εισηγητές ήταν οι Γιώργος Βασιλειάδης αν. Γραμματέας του κόμματος και Γιάννης Σαρακιώτης, Βουλευτής Φθιώτιδας και αν. τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην συζήτηση με  τους παραγωγικούς φορείς του τόπου , τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και τους πολίτες που συμμετείχαν.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραϊτης αναφέρει σε ανάρτησή του:


«Στην ημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγρινίου, με θέμα: «Δικαιοσύνη Παντού - 6 Εθνικές Προτεραιότητες» και εισηγητές τους αγαπητούς συντρόφους Γιώργο Βασιλειάδη αν. Γραμματέα του κόμματος και Γιάννη Σαρακιώτη, Βουλευτή Φθιώτιδας και αν. τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης.
▪︎ Η συζήτηση με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου μας, τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και τους πολίτες που συμμετείχαν αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πολύτιμη.


▪︎ Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες για τη χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και την αναζήτηση λύσεων, δυναμώνει τον προγραμματικό μας λόγο και ισχυροποιεί τους δεσμούς μας με τις τοπικές κοινωνίες.
 Όλοι μαζί θα κάνουμε το επόμενο βήμα για την Πολιτική Αλλαγή και την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια