ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αλλάζοντας το δικό σου δωμάτιο

 Αν περνάς τη φάση που θέλεις να αλλάξεις τα πάντα μέσα στο εργένικο σπίτι σου και πόσο μάλλον το σάλονι  ή το υπνοδωμάτιό σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Σίγουρα με το πέρασμα του χρόνου έχεις κάνει πολλές μικρές αλλαγές χωρίς όμως να έχεις δημιουργήσει ουσιαστικά αυτό ήθελες. Μη χάνεις χρόνο λοιπόν και εκμεταλλεύσου την όρεξή σου για αλλαγές!

Τόσο το Pinterest όσο και το Instagram θα σου δώσουν καταπλητικές ιδέες για να αλλάξεις και να διακοσμήσεις το σπίτι σου! Προτού όμως ξεκινήσεις να κάνεις έρευνα αγοράς για μικροέπιπλα, χαλιά και διακοσμητικά θα πρέπει να αποφασίσεις το στυλ που θα ήθελες να έχει ο προσωπικός σου χώρος πχ ρουστίκ ή μίνιμαλ.


Διάλεξε χρωματική παλέτα

Ίσως ένα από τα βασικότερα σημεία που χρειάζεται να προσέξει κανείς όταν κάνει αλλαγές στον προσωπικό του χώρο είναι η επιλογή χρωματική παλέτας. Δώσε βάση στον φωτισμό του χώρου ώστε να επιλέξεις μία πιο ανοιχτή ή μία πιο σκούρα παλέτα. Μην ξεχνάς πως όποια παλέτα κι αν επιλέξεις, οι λεπτομέρειες θα ολοκληρώσουν το νέο στυλ του χώρου! Τόλμησε να συνδυάσεις παλέτες με ζεστά χρώματα ώστε να δείχνει και ο χώρος cozy, σύμφωνα φυσικά με αυτά που σου άρεσουν!


Υφάσματα

Μέχρι τώρα μπορεί να σου ήταν αδιάφορο ποια υφάσματα θα στολίσουν τον χώρο σου αλλά να είσαι σίγουρος πως τα υφάσματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Velvet κουρτίνες σε λευκά κουρτινόξυλα, χνουδωτά χαλιά ή μαξιλάρια ή ακόμα και αν επιλέξεις να βάλεις ρολοκουρτίνες, έχε υπόψη σου πως δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και ο χώρος σου να έχει κάθε τύπο υφάσματος! Προσπάθησε όσο αναφορά τις υφές να παραμείνεις λιτή. 


Φωτισμός

Φωτιστικά δαπέδου, κρυφές λεντοταινίες, κίτρινα λαμπάκια είναι μερικές από τις τάσεις που ήρθαν για να μείνουν και φυσικά δεν πρέπει να λείπουν από τον δικό σου χώρο. Τοποθέτησέ τα σε σημεία που είτε δεν είναι πολύ φωτεινά είτε που θα ήθελες να τονίσεις. Για παράδειγμα οι λεντοταινίες είτε τα κίτρινα λαμπάκια μπροούν να τοποθετηθούν πίσω πό το έπιπλο της τηλεόρασης ή ακόμα και πίσω από τον καναπέ. Μπορείς να πειραματιστείς ώστε να βρεις το κατάλληλο spot στο χώρο σου!


Οι διακοσμητικές λεπτόμερειες, εφόσον αποφασίσεις όλα τα παραπάνω είναι στο χέρι σου. Κάνε πιο πλούσιο τον χώρο σου προσθέτοντας ένα φυτό εσωτερικού χώρου που θα ενισχύσει τα θετικά Vibes του χώρου!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια