Με μέλι, με πετιμέζι, ή απλά με ζάχαρη!
Υλικά
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή κίτρινο σταρένιο)
¾ κούπας νερό ( ή 1 ολόκληρη κούπα αν χρησιμοποιήσουμε κίτρινο αλεύρι)
¼ κουταλάκι μπέικιν (προαιρετικό)
¼ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Μέλι, πετιμέζι, σιρόπι από γλυκό κουταλιού, κανέλα, ζάχαρη, για το σερβίρισμα
Επί το έργον
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά του χυλού, προσθέτουμε το νερό και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά, να έχουμε ένα σφικτό χυλό.
συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr





0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.