ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Καιρός :Συνεχίζεται η κακοκαιρία με τοπικές βροχές και καταιγίδες

 Όπως προέβλεπε και το έκτακτο δελτίο που αρχικά εκδόθηκε την Πέμπτη, ο καιρός συνεχίζεται με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ:

Από το Σάββατο (21-01-2023) έως και τη Δευτέρα (23-01-2023) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες τους Σαββάτου έως το βράδυ και εκ νέου από το βράδυ της Κυριακής έως το μεσημέρι της Δευτέρας στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου έως το μεσημέρι της Κυριακής θα επηρεαστούν η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.εκ νέου από το μεσημέρι της Δευτέρας έως το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα) κυρίως κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια