Συμμετείχαν αγροτοκτηνοτρόφοι σχεδόν απ’ όλο το νομό, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός από τον Τάκη Καραμήτσο μέλος του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, αναφορά και στα ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή.
Κάλεσμα κλιμάκωσης απεύθυνε ο πρόεδρος της ΟΑΣΑ, Σπύρος Κοτοπούλης, που τόνισε την ανάγκη συνέχισης της πάλης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων και το επόμενο διάστημα.
Ακολούθησε μαχητική μηχανοκίνητη πορεία από το Χαλίκι στο Μεσολόγγι και συγκέντρωση έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους να επιδίδουν ψήφισμα στους εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής Δυτικής Ελλάδας.
Όπως τονίστηκε και στη συγκέντρωση στην περιφερειακή ενότητα, οι κινητοποιήσεις θα με νέες πρωτοβουλίες Ομοσπονδίας και Αγροτικών Συλλόγων άμεσα.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.