Οι «Σοκολατορίχτες» έκαναν την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοργανωτών, μαγνητίζοντας μικρούς και μεγάλους,
Οι «σοκολατορίχτες» εμφανίζονται στο καρναβάλι της Πάτρας κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς όπου χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συρρέουν για να παρακολουθήσουν την πομπή του Καρνάβαλου.
Στο τέλος της παρέλασης άρματα ειδικά διακοσμημένα, με πληρώματα μεταμφιεσμένους σοκολατορίχτες, πετούν χιλιάδες σοκολάτες, συνεχίζοντας ένα έθιμο 100 περίπου ετών, το έθιμο του περίφημου σοκολατοπόλεμου Πατρών,όπως ανέφεραν τα μέλη της ομάδας σήμερα κατά τον χαιρετισμό τους στην εκδήλωση.
Έτσι μετά την ολοκλήρωση του καρναβαλιού των μικρών στην Πάτρα, ήρθαν στο Αγρίνιο για την πιο γλυκιά «μάχη»...της σοκολάτας.




1 Σχόλια
Bravisimo.....και του χρόνου να μαστε καλά...Τα περάσαμε όμορφα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.