ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Boho style τον χειμώνα: Πώς να το πετύχετε



Αντισυμβατικό, δημιουργικό, εμπνευσμένο από τα 70’s και σήμα κατατεθέν των ανθρώπων με καλλιτεχνική φύση. Το boho style είναι αγαπημένο των γυναικών που λατρεύουν να ταξιδεύουν, να δημιουργούν και να υπακούν μόνο στους όρους που επιβάλλει η καρδιά τους. Δεν είναι ένα απλό trend, αλλά ένας τρόπος ζωής που ασκεί ακόμα και σήμερα τη δική του αναλλοίωτη γοητεία. Το boho-chic look θέλει αέρινες γραμμές, ethnic μοτίβα, αξεσουάρ με λαχούρια, γήινους τόνους και κοσμήματα με φτερά, ξύλινες λεπτομέρειες και μέταλλα που αγκαλιάζουν ημιπολύτιμους λίθους. Τα bohemian outfits έχουν τη δική τους ομορφιά και παρακάτω θα σας αποκαλύψουμε πώς να τα πετύχετε. 

Τα maxi φορέματα με prints έχουν μποέμ αισθητική και αιθέριο look. Τα φλοράλ σχέδια είναι must, γι’ αυτό σας προτείνουμε να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα με διαφάνεια και puff sleeves που θα αποτυπώνονται πάνω λουλούδια - μεγάλα και εντυπωσιακά, για να φλερτάρουν με τα βλέμματα. Τα υφάσματα που εφαρμόζουν στο σώμα είναι ένα μεγάλο faux-pas, αφού τα bohemian girls θέλουν πέρα από την κομψότητα και την άνεση στα ρούχα τους, γι’ αυτό το flowy dress είναι key-buy. Ολοκληρώστε το look με cowboy μπότες και ένα σακίδιο πλάτης με τρουκς ή κρόσια. 

Οι boho τουνίκ μπορεί να είναι μονόχρωμες ή να έχουν σχέδια. Συχνά είναι από βισκόζη, λινό ή βαμβάκι αφού αυτό το στιλ αγαπά πολύ τις φυσικές ίνες και την απαλή αίσθηση που αφήνουν στο σώμα. Τολμήστε μια τουνίκ με γεωμετρικά σχέδια με μια μαύρη παντελόνα και προσθέστε μια ζώνη με μεταλλική αγκράφα από πάνω, για να τονίσετε τη μέση σας. Συνδυάστε μια τουνίκ σε βαθύ μπορντό χρώμα με ένα τζιν καμπάνα ή ένα wide leg από τα γυναικεία τζιν σας και σαν τελευταίες πινελιές μπορείτε να βάλετε κάποια κοσμήματα – κρεμαστά σκουλαρίκια, layering κολιέ ή ένα μενταγιόν με κρύσταλλα. 

Το τελευταίο μας look είναι βασισμένο σε earthy tones που ταιριάζουν τόσο πολύ στο boho style όσο και τα γυναικεία πλεκτά που έχουν μοτίβα ή είναι chunky. Επιλέξτε μια ζακέτα με περίτεχνη πλέξη σε καφέ χρώμα και φορέστε τη πάνω από ένα λευκό crop top με μια camel δερμάτινη ζώνη και για bottom μια μακριά φούστα σε χαλαρή γραμμή και μπεζ απόχρωση. Το outfit σας θα συμπληρώσουν τα nude μποτάκια, τα oversized γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο με γείσο – όλα σε γήινους τόνους. 

Τα boho looks ήταν πάντα στην μόδα και εκτιμάμε ότι δε θα φύγουν ποτέ, άλλωστε συμβολίζουν την ελευθερία του πνεύματος και είναι πάντα τόσο ξεχωριστά. Υιοθετήστε τα σήμερα κιόλας! 

   


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια