ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λεωφορείο με μαθητές από το Αγρίνιο «κόλλησε» σε στροφή στην Μυρτιά Θέρμου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις στροφές της Κάτω Μυρτιάς Δήμου Θέρμου.

Όπως αναφέρει, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Θερμό κόλλησε στην κυριολεξία σε μία στροφή, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η κυκλοφορία για μία ολόκληρη ώρα.

Δείτε σχετική ανάρτηση του κ. Μαραγιάννη:


ΕΛΛΑΔΑ 21ος Αιώνας, 2023.Επαρχία χωρίς δρόμους και υποδομές!

Τη στιγμή που η τεχνολογία αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η Επαρχία εξακολουθεί να είναι απομονωμένη, χωρίς οδικό δίκτυο αξιοπρεπές και ασφαλές.

Χαρακτηριστική η περιπτωση του Δήμου Θέρμου που εξακολουθεί να είναι γεωγραφικά απομονωμένος , αφού οι κεντρικοί άξονες Ναυπακτος-Θερμο και Θέρμο-Αγρινιο παραμενουν στην ίδια κατάσταση της αρχικης χάραξης χωρίς καμιά ουσιαστική παρεμβαση βελτίωσης και δημιουργίας ασφάλειας.

Σήμερα το μεσημέρι, μεγάλο λεωφορείο με μαθητές που επισκέφθηκε το Θερμο, κατά την επιστροφη στο Αγρίνιο,στην τελευταία στροφή πριν το εικόνισμα της Μυρτιας ακινητοποιήθηκε, κλείνοντας την κυκλοφορία για 1 ώρα περιπου, αφου δεν μπόρεσε ο οδηγός να παρει τη στροφή και οι πισω τροχοί πατησαν στη χωμάτινη και πετρωδη προεξοχη.

Προβάλλει η αναγκαιότητα να υπάρξει παρεμβαση από τη Περιφέρεια για διάνοιξη του σημείου αυτου του δρόμου, ενόψει και του καλοκαιριού για να διέρχονται με ασφάλεια μεγάλα οχήματα και συγχρόνως τουριστικά λεωφορεία.

πηγή:thermonews.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια