ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Μίλτος Ζαμπάρας στην «Διπλή ταυτότητα» του IONIAN TV

 

Η προσωποκεντρική εκπομπή του IONIAN TV, «Διπλή Ταυτότητα», συνεχίζει να συζητά και να αναλύει θέματα πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας μέσα από προσωπικές ιστορίες. Καλεσμένοι πρόσωπα της κεντρικής και περιφερειακής πολιτικής σκηνής,  της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, της κοινωνικής δράσης  και του επιχειρείν. Καλεσμένος της επόμενης εκπομπής, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Μίλτος Ζαμπάρας. 

Η ζωή του βουλευτή Μίλτου Ζαμπάρα, ξετυλίγεται αυτή την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 22:00, στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» με τη Λίνα Μπάστα. Ο νεαρός βουλευτής που γεννήθηκε στο Αγρίνιο θυμάται τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει για ποιο λόγο κόλλησε το “μικρόβιο” της πολιτικής.

Η σύζυγος του Μίλτου Ζαμπάρα μιλάει για την αλλαγή στην καθημερινότητα της οικογένειας από τη στιγμή που εξελέγη βουλευτής και περιγράφει την πρώτη τους γνωριμία.

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Ζαμπάρα και αδερφός του βουλευτή αποκαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό.

Η μετάδοση θα γίνει από το IONIAN TV τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725). Και ταυτόχρονα, μέσα από το YouTube (https://bit.ly/3QL8N8y) και το Facebook (https://bit.ly/3G8pXbi) του IONIAN TV.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ.

Trailer εκπομπής : https://bit.ly/3MMsJXu 

Αρχείο Εκπομπής : https://ioniantv.gr/tv-shows/dipli-taftotita/ 

IONIAN… και είσαι παντού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια