ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός:Με χατ-τρικ του Τορεχόν 3-2 τον Πανσερραϊκό

 
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν που σημείωσε τρία γκολ ο Παναιτωλικός άρχισε νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2024, κερδίζοντας με 3-2 τον Πανσερραϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα ο Δεληγιαννίδης έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και «γύρισε» το σκορ. Στο 35’ από εξαιρετική μπαλιά του Λιάβα ο Τορεχόν με αριστερό πλασέ ισοφάρισε και ο ίδιος στο 64’ με διαγώνιο δεξί σουτ έκανε το 2-1.

Στο 71’ ο Θυμιάνης με πέναλτι που εκτέλεσε, μετά από ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καπίνο, ισοφάρισε για τον Πανσερραϊκό. Στο 86’ μετά από φάουλ του Σενγκέλια ο Τορεχόν με κεφαλιά αυτή τη φορά έβαλε την οριστική προσωπική του σφραγίδα στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι (λ.τ. 23’ Πέρες), Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (91’ Ξενιτίδης), Τορεχόν, Ντουάρτε (75’ Μπελεβώνης), Καρέλης (75’ Πέδρο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46’ Αυλωνίτης), Στάικος, Μορέιρα (90’ Μπαΐροβιτς), Μούργος (46’ Ντάνκερλουϊ), Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Χατζηστραβός, Άλεξιτς (83’ Γούλερι).

Φωτο: ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια