ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ορίστηκαν Αντιπεριφερειάρχες & Εντεταλμένοι Σύμβουλοι από τον Ν. Φαρμάκη στην Π.Δ.Ε

  

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, το διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι το εξής:


Αναπληρωτής Περιφερειάρχης (με ευθύνη τον συντονισμό του Περιφερειακού Έργου και τη Διοίκηση):

Χαράλαμπος Μπονάνος

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας:

Αθανάσιος Μαυρομμάτης

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας:

Φωκίωνας Ζαίμης

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας:

Νικόλαος Κοροβέσης

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου:

Νικόλαος Κατσακιώρης

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας (άμισθος):

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων:

Βασίλειος Γιαννόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης:

Ανδρέας Φίλιας

Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος:

Στυλιανός Μπλέτσας

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού (άμισθος):

Παναγιώτης Μπράμος

Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης:

Δημήτριος Νικολακόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού:

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας (άμισθη):

Άννα Μαστοράκου


Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας:

Γεωργία Ντάτσικα

Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης:

Θεόδωρος Βασιλόπουλος

Ακόμα, καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου αναλαμβάνουν οι: Γεώργιος Κοντογιάννης (υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Π.Α.Α.), Αμαλία Βούλγαρη (υπεύθυνη για θέματα ισότητας, άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων και των φυλετικών διακρίσεων) και Γεώργιος Παναγούλιας (υπεύθυνος για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Π.Ε. Ηλείας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της Υγείας).

Με την ευκαιρία ανακοίνωσης του διοικητικού σχήματος, ο κ. Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής:

«Μία νέα σελίδα ανοίγει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με ένα διοικητικό σχήμα που έρχεται για να υπηρετήσει το διαχρονικό δόγμα μας για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα, προς όφελος των πολιτών του τόπου μας.

Το νέο διοικητικό σχήμα πατάει πάνω στις γερές βάσεις που τέθηκαν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, αξιοποιεί την εμπειρία στελεχών της παράταξής μας που έχουν ήδη αποδείξει τις ικανότητές τους αλλά και τις δεξιότητες στελεχών που για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ρόλους ευθύνης στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση και θα εργαστεί για να επαληθεύσει τις προσδοκίες όλων για μία Δυτική Ελλάδα που θα είναι πρωταθλήτρια βιώσιμης ανάπτυξης, τόπος προκοπής και κοινωνικής προστασίας.

Οφείλω, ωστόσο, να επισημάνω ότι οι θέσεις ευθύνης δεν υπηρετούνται μόνο από εκείνους που αναλαμβάνουν επικεφαλής χαρτοφυλακίων, αλλά από το σύνολο των στελεχών της παράταξής μας. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας, δικαιώνοντας την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν. Και όλοι μαζί θα συνεργαστούμε με το σύνολο των τοπικών φορέων και των άξιων υπηρεσιακών στελεχών της ΠΔΕ για να σηκώσουμε ψηλότερα τη Δυτική Ελλάδα.

Έτσι κι αλλιώς, σε αυτή την προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει.

Γιατί αυτός ο τόπος δεν ανήκει σε κάποιους ή σε μερικούς, ανήκει σε όλους μας!»

Βιογραφικά στοιχεία Αντιπεριφερειαρχών

Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Θανάσης Μαυρομμάτης
Γεννήθηκε το 1982 στη Σταμνά Μεσολογγίου και κατοικεί μόνιμα στο Χρυσοβέργι. Είναι πτυχιούχος «Τεχνολόγος – Γεωπόνος» με Μεταπτυχιακό από το τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει σύμβουλος του διοικητή του ΟΓΑ καθηγητού, Ξενοφώντα Βεργίνη, ενώ έχω εργαστεί κατά περιόδους στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και στο Ευρωκοινοβούλιο. Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος το 2019 και ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων θέση που διατήρησε σε όλη τη θητεία. 


Νίκος Κατσακιώρης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.  Είναι Πτυχιούχος των Τμημάτων Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο «Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce)» από το Kingston University. Έχει μετεκπαιδευτεί στις Διεθνείς Σχέσεις . Έχει υπηρετήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από τη θέση του Διοικητή Νοσοκομείων, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 είναι Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.). Είναι δημόσιος υπάλληλος της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) κι έχει  επίσης διατελέσει Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας καθώς και  Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Υπηρέτησε στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Στέλεχος τηςΔιεύθυνσης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διεθνών Οργανισμών του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. και ως μέλος της Επιτροπής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ», Ενεπλάκη στα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια. 

Στυλιανός (Λινός) Μπλέτσας
Γεννήθηκε και κατοικεί στο Αγρίνιο, έχει τέσσερα παιδιά. Είναι Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA στο KingstonUniversity του Λονδίνου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός και ως ιδιοκτήτης τεχνικών εταιρειών ιδιωτικών έργων.Το 2014 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας και από το 2017 εκλέγεται  Πρόεδρος αυτού.

Αμαλία Βούλγαρη
Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο. Είμαι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου και είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Υγείας, Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διαχείριση περιβάλλοντος και φυσικών πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει αποκτήσει ειδίκευση στις σύγχρονες τεχνικές βίο ανάλυσης στην Υγεία, το Περιβάλλον και τη ΔΙΑΤΡΟΦΉ στο τμήμα Φαρμακευτικής Πατρών.  Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως εργαζόμενη στο Βιοχημικό τμήμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από το 2005 μέχρι το 2009. Συνέχισε ως Βιοχημικός στο Νοσοκομείο Αγρίνιου από το 2009 μέχρι το 2011. Δούλεψε ως Επιθεωρήτρια Συστημάτων Ασφαλείας τροφίμων σε επιχειρήσεις από το 2014 μέχρι το 2016.Από το 2016 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Βιοχημικός στο αντίστοιχο τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Εκλέχτηκε Περιφερειακή Σύμβουλος το 2019 και επανεκλέχτηκε το 2023 ενώ ήταν Είμαι Εντεταλμένη Σύμβουλος – Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων από το 2021 μέχρι και σήμερα. Ακόμα, είναι Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας. 
Γεώργιος Κοντογιάννης 
Γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, τελείωσε τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Plovdiv. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο γιών. Ζει στο Αγρίνιο και εργάζεται ως Γεωπόνος στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, στην θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, ενώ παράλληλα από το 2014 ασκεί τα καθήκοντά του στο Γ.Ο.Ε.Β Αχελώου με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Χαράλαμπος Μπονάνος
Γεννήθηκε και κατοικεί  στην Πάτρα, είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. Είναι οδοντίατρος και κατέχει Master στη Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Είναι διευθυντής του ΕΣΥ από το 2015 έως σήμερα. Έχει περάσει από διάφορες θέσεις ευθύνης (ΠΠΝΠ, ΙΚΑ, ΕΟΠΠΥ) ασκώντας διοίκηση ή εποπτικό έργο. Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο κι έχει  καταγράψει σημαντική κοινωνική δρατσηριότητα. Εξελέγη το 2019 περιφερειακός σύμβουλος στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας  και επανεξελέγη το 2023.

Γεωργία Ντάτσικα (ΠΕ Αχαϊας)
Γεννήθηκε στο Ίσωμα Αχαΐας, είναι παντρεμένη κι έχει τρία παιδιά.  Υπηρέτησε στην ΕΛ.ΑΣ. απ όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στην Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Με την αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε ως εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος και μετέπειτα ως το 2010 ως περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος ως επικεφαλής παράταξης: «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα».

Φωκίων Ζαΐμης (ΠΕ Αχαΐας) 
Εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος το 2019καιδιατέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας (2019-2023). Έχει εκλεγεί  Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR, Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων της Βιοποικιλότητας, Πρόεδρος στο EIT Manufacturing CLC South East Advisory Board και Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (2000-σήμερα).  Είναι γ.γ. του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝΑΔΕ), ενώ μεταξύ άλλων έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Επιχείρησης Μηχανοργάνωσης του Δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ), α.μέλος Διακομματικής Επιτροπής προγράμματος ‘‘ΣΥΖΕΥΞΙς’’, Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Μάρκου Τσούρη, Μέλος του Ανεξάρτητου Συμβουλίου Τεχνών (iARC), Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμικής Κληρονομιάς, της Ελληνικής Επιτροπής ‘‘FeedingMindsFightingHunger’’ του ΟΗΕ. 

Παναγιώτης (Τάκης) Αντωνόπουλος
Γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έχει ασχοληθεί με την προπονητική στο Βόλεϊ. Ως αθλητής και μετέπειτα ως προπονητής και διοικητικός παράγοντας έχει συνδεθεί με πολλά αθλητικά σωματεία την περιοχής. Υπήρξε  Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Πατρέων (1999-2002), διετέλεσε υπεύθυνος για την ανάπτυξη του Βόλεϊ στη ΝΔ Ελλάδα και είναι αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Έχει μακρά πολιτική διαδρομή από τα μαθητικά του χρόνια έως και σήμερα. 
Άννα Μαστοράκου (ΠΕ Αχαΐας) 
Γεννήθηκε στο Σαο Πάολο Βραζιλίας και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένη κι έχει τρία παιδιά. Είναι γιατρός, έχει ειδικευθεί στην Πυρηνική Ιατρική στο ΠΓΝΠ και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα από το 1997. Είναι Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από το 2013 και μέλος του Δ.Σ. του ΠΙΣ,  Πρόεδρος των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ – ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ από το 2015, τακτικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013 στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας  ΠΟΣΙΠΥ από το 2011,  Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτών Εργαστηριακών Ιατρών Δυτικής Ελλάδας ΣΙΔΕΙΔΕΛ από το 2011, ιδρυτικό μέλος και γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Καρδιολογίας (2023 -) και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ (2023).Διετέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ΠΙΣ ( 2019-2022 ), μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ (2019-2021) και Ταμίας της Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης  (ΕΕΠΙΜΑ - 2011-2013).

Ανδρέας Φίλιας
Γεννήθηκε στη Αθήνα, μεγάλωσε και κατοικεί στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι δάσκαλος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Σπουδές στην εκπαίδευση).  Υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επί 36 χρόνια και έχει διατελέσει  Διευθυντής σε Δημοτικά Σχολεία. Υπήρξε  Αντιδήμαρχος Παιδείας Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης στο Δήμο Πατρέων (2011 – 2014) και στη συνέχεια (2014-2019) ήταν αρχηγός δημοτικής παράταξης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2019 εξελέγη  Περιφερειακός Σύμβουλος, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης  στους τομείς Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δραστηριοποιείται τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ η συμμετοχή του στα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια. 

Παναγιώτης (Τάκης) Παπαδόπουλος
Γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα. Είναι νομικός και ασκεί μάχιμη δικηγορία ως Δικηγόρος παρ’ ΑρείωΠάγω, ελεύθερος επαγγελματίας.Έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στον Δικηγορικό σύλλογο Πατρών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στο παρελθόν δραστηριοποιήθηκε στον αθλητισμό. Η ενασχόλησή του με την πολιτική ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια. Εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος το 2019, διατέλεσε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος (2019-2022) κι έπειτα ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης


Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Νίκος Κοροβέσης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γραμματικό Αττικής, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στον Κακόβατο - Ζαχάρως Δραστηριοποιείται σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ Νοσηλευτικών Μονάδων Νομού Ηλείας (2014-16). Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος το 2019 και ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού θέση που διατήρησε καθ όλη τη διάρκεια της θητείας. 

Βασίλης Γιαννόπουλος
Γεννήθηκε και κατοικεί  στον Πύργο είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη. Είναι νομικός με  μεταπτυχιακές σπουδέςστον Τομέα Ποινικών & Εγκληματολογικών Επιστημών. Ασκεί μάχιμη Δικηγορία, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας (Δικηγόρος παρ’ εφέταις), όπου έχει εκλεγεί δύο φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο.Εξελέγη το 2019 περιφερειακός σύμβουλος και  ανέλαβε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ηλείας, θέση που υπηρέτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας.


Παναγιώτης Μπράμος
Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο. Κατέχει πτυχίο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και πτυχίο στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το 2007, ορκίστηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι  δικηγόρος κι έχει ενεργό δράση στο Δικηγορικο Συλλόγου Ηλείας, ως  μέλος του Δ.Σ., αλλά και κοινωνική δράση ως μέλος διαφόρων σωματείων και εθελοντικών οργανώσεων. Το 2014 εξελέγη πρώτη φορά περιφερειακός σύμβουλος και ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, επανεξελέγη το  2019 και το 2023.

Δημήτρης Νικολακόπουλος 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο, είναι παντρεμένος κι έχει δύο κόρες. Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Είναι φυσικοθεραπευτή και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα. Παράλληλα διδάσκει στο δημόσιο ΙΕΚ Πύργου (διετής κύκλος σπουδών), μαθήματα της ειδικότητας Βοηθού Φυσικοθεραπευτή Ιαματικών Πηγών και Λουτρών. Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος το 2019 και του ανατέθηκε ο τομέας του αθλητισμού αρχικά ως βοηθός περιφερειάρχη και εν συνεχεία ως Αντιπεριφερειάρχης.
Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αμαλιάδα. Είναι παντρεμένος κι έχει δυο παιδιά.   Είναι πτυχιούχος τμήματος Βιολογικής Γεωργίας ΑΤΕΙ Κεφαλληνίας. Επαγγελματικά, ασχολείται με την έρευνα και την οργάνωση ενός  πρότυπου αγροκτήματος  βιολογικής γεωργίας με παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία των παραγόμενων βιολογικών προϊόντων. Στον αγροτικό κλάδο δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες Ενώσεις. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου  Ήλιδας και Αντιδήμαρχος υπεύθυνος τοπικής ανάπτυξης (2010 - 2013). Το 2019, εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος και ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, θέση που διατήρησε σε όλη την θητεία.   

Γεώργιος Παναγούλιας
Γεννήθηκα στη Μίνθη Ηλείας και πήρς απολυτήριο Λυκείου από το Ε’ Λύκειο Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών, ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” και είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και άλλων Επιστημονικών Εταιρειών. Διατηρεί Καρδιολογικό Ιατρείο στη Γαστούνη από το 1999, ενώ παράλληλα εργάζεται στα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του Ε.Σ.Υ για την καλύτερη παροχή δημόσιας περίθαλψης στην Ηλεία. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/24, 8:26 π.μ.

    Καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο σας.Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα όσα ακούγονταν περί δυσαρέσκειας εκλεγμένου από το Αγρίνιο και ο Φαρμάκης τον αντικατέστησε. Ο σοφός λαός λέει :Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/24, 10:58 μ.μ.

      Μπράβο στον κ.Φαρμάκη,όλα εδώ πληρώνονται τα ψέμματα ,οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα τηλέφωνα που κάποιος δεν σήκωνε γιατί νόμιζε ότι κάποιος είναι. Καλή δύναμη στους υπόλοιπους.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.