ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τυροκροκέτες με 2 υλικά


Μαστιχωτές Τυροκροκέτες με μόλις 2 υλικά του Παναγιώτη Παπαδάκη. Ενα γρήγορο ορεκτικό και οικονομικό
 
Υλικά
Γκούντα 500 γραμμάρια (5 κούπες)
Ασπραδια Από 3 μέτρια αυγά
Για το τηγάνισμα
Ηλιέλαιο 300 ml περίπου

Οι τυροκροκέτες είναι υπέροχες και μπορούμε να συνοδεύσουμε τόσο τα κρεατικά όσο και τα ψαρικά μας. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν λείπουν από καμία ποικιλία! Ο Παναγιώτης Παπαδάκης ετοίμασε για εμάς πεντανόστιμες και οικονομικές τυροκροκέτες με μόλις 2 υλικά.

5′ Χρόνος Εκτέλεσης

5′-10′ Χρόνος Τηγανίσματος

25 Κομμάτια


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο τυρί γκούντα, προσθέτουμε τα ασπράδια από τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι.
Ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να γίνει το μείγμα σαν ζύμη. Χωρίζουμε το μείγμα σε μπαλάκι των 20 γραμμαρίων.

Τυροκροκέτες-με-3 υλικά-συνταγή-

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει καλά.
Προσθέτουμε λίγες κάθε φορά τυροκροκέτες και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Αν σας κολλήσουν στον πάτο κατά το τηγάνισμα τις βοηθάτε προσεκτικά με μια τρυπητή κουτάλα να σηκωθούν στην επιφάνεια.

Τυροκροκέτες-με-3 υλικά-συνταγή-

Μαστιχωτες τραγανές τυροκροκετες με λίγα υλικά
 

Τις αποσύρουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε σε οποιαδήποτε φαγητό μας αρέσει με ότι σώς θέλουμε. Μικροί και μεγάλοι θα τις λατρέψουν!! Καλή σας επιτυχία!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια