ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κ. Πιστιόλας: Νέα σχέση επικοινωνίας με τους Δημότες


 «Έχεις άποψη!

Για ‘μας έχει αξία. Συνδιαμορφώνουμε την πολιτική μας»

Με αυτό το μήνυμα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας, καλεί τους δημότες Αγρινίου να μεταφέρουν δική τους γνώμη για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, απαντώντας στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που έχει αναρτήσει στην ανανεωμένη προσωπική του ιστοσελίδα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια καταγραφής των απόψεων των δημοτών, σε μια νέα σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας. Στο Κώστας Πιστιόλας - ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ (kostaspistiolas.gr) υπό τη μορφή άτυπης δημοσκόπησης, οι δημότες μπορούν να απαντήσουν στο ποιο εκτιμούν ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Αγρινίου σήμερα. Ανά διαστήματα το αντικείμενο διερεύνησης/αποτύπωσης των απόψεων των δημοτών θα αλλάζει, σύμφωνα με τις ανάγκες σχεδιασμού της στρατηγικής της παράταξης.

Ο κ. Πιστιόλας σημειώνει:

«Είναι ένα χρήσιμο, εκτιμώ, εργαλείο για την παράταξή μας, που θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε καλύτερα την πολιτική και να προσαρμόσουμε τις παρεμβάσεις μας, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα που θα προκύπτουν κάθε φορά από τις απαντήσεις των συμπολιτών μας. Καλώ όλους τους δημότες, ασχέτως παράταξης που υποστηρίζουν, να συμμετέχουν και να ενισχύσουν το όλο εγχείρημα.

Είναι σημαντικό να ακούμε τους πολίτες. Το λάθος που συχνά γίνεται στην αυτοδιοίκηση και ευρύτερα στην πολιτική, είναι πως όσοι την υπηρετούν νομίζουν ότι έχουν επίγνωση των πάντων. Υποψιάζομαι ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα εκπλαγούμε από τις απαντήσεις των δημοτών.

Σε κάθε περίπτωση, έχει αξία να για εμάς να τους ακούμε. Και περιμένω, επίσης, προτάσεις για πιθανά ερωτηματολόγια. Σταδιακά ευελπιστώ ότι θα προχωρήσουμε σε πλήρη χαρτογράφηση των προβλημάτων και των προσδοκιών της τοπικής κοινωνίας, κάτι που θα μας επιτρέψει να γίνουμε καλύτεροι. Πιο αποτελεσματικοί, περισσότερο κοντά στα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια