ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τραγωδία: Κατέρρευσε κτίριο και καταπλάκωσε 31χρονο αστυνομικό στον Πειραιά


Τραγωδία με ένα νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, έπειτα από κατάρρευση τμήματος κτηρίου στο Πασαλιμάνι. Το δυστύχημα στοίχησε τη ζωή σε έναν 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ένας 31χρονος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην ομάδας ΔΙΑΣ, έχασε τη ζωή του μετά από τη μερική κατάρρευση τμήματος κτιρίου στον Πειραιά.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ειδικό φρουρό που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν, παράλληλα, σε φορτηγό, όταν βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προκειμένου να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Πειραιά

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί στην οδό Νεωρίων στον Πειραιά. Τμήμα του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο 31χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και τρία ακόμη άτομα να τραυματιστούν.

Νεκρός αστυνομικός 31 ετών από τη μερική κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αστυνομικός πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού για να σωθεί και έπεσαν τα χαλάσματα και τον πλάκωσαν.

Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ειδοποιήθηκε αμέσως και η 1η ΕΜΑΚ, η οποία μετέβη με διασωστικό σκύλο.

Για την υπόθεση προσήχθησαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και ο εργολάβος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια