Υλικά
Α. Για τη ζύμη
80 gr πατάτα βραστή, λιωμένη σε πουρέ
500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
170gr σιμιγδάλι ψιλό
8 gr ξηρή μαγιά ( 6gr στο βιβλίο, αλλά έβαλα όλο το φακελάκι)
400ml χλιαρό νερό
15 gr αλάτι
65 ml ελαιόλαδο
Β. Για την επικάλυψη:
200 gr ντοματάκια cherry , κομμένα στη μέση
Αφρό αλατιού
2-3 κουταλάκια ρίγανη
4-6 κουταλάκια (20-30 ml) ελαιόλαδο
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.