ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ένωση Οικοδόμων Ν. Αιτωλοακαρνανίας: Αποφάσεις συνεδρίασης διοικητικού συμβουλίου


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ:

Συνάδελφοι,

Συνεδρίασε την Παρασκευή 19 Απρίλη το Δ.Σ. του σωματείου μας με θέματα :

Εκτίμηση της απεργίας 17 Απρίλη και κλιμάκωση του αγώνα , με πρώτο σταθμό την απεργία της 1ης του Μάη.

Τα οικονομικά του σωματείου.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας χαιρετίζει τους συναδέλφους οικοδόμους , αλλά και συνολικά τους εργαζόμενους στον κλάδο των οικοδομών, που συμβάλανε για την επιτυχία της απεργίας και δώσανε αγωνιστικό μαχητικό «παρών» στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Μια απεργία που την εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε. εδώ και 3 μήνες . Υπονομεύτηκε όμως από τις ηγεσίες Γ.Σ.Ε.Ε.- ΑΔΕΔΥ. δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι στόχος τους δεν είναι η οργάνωση του αγώνα για τη διεκδίκηση και επίλυση των αιτημάτων των εργατοϋπαλλήλων αλλά πως θα συμβάλουν στην εφαρμογή της αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής με κάθε μέσο και τρόπο.

Την απάντηση στον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό , στις κατάπτυστες ηγεσίες του, την έδωσε το ταξικό κίνημα σ’ όλη τη χώρα με τις αποφάσεις Ομοσπονδιών – Εργατικών Κέντρων, Συνδικάτων και συλλόγων σε όλη την Ελλάδα.

Στην επιτυχία της απεργίας και των συγκεντρώσεων δίνουμε συνέχεια.

Το Δ.Σ. του σωματείου αποφάσισε ομόφωνα για τη συμμετοχή και την οργάνωση της απεργίας της 1ης του Μάη και καλεί τους συναδέλφους του κλάδου , Έλληνες και μετανάστες και το λαό της περιοχής να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Ε.Κ.Α. και στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Γιατί η 1η Μάη δεν είναι αργία , μέρα των λουλουδιών, είναι απεργία , μέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης , μέρα μνήμης , δόξας και τιμής, μέρα αγώνα μέχρι τελικής νίκης, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο .

Το Δ.Σ. του σωματείου συζήτησε για τα οικονομικά του και αποφάσισε δίμηνη λαχειοφόρο ΜΑΗ- ΙΟΥΝΗ για να μπορέσει να ενισχυθεί οικονομικά , απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.

Συνάδελφοι, με την οργάνωση και τον αγώνα μας μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια , να περάσουμε στην αντεπίθεση. Να επιβάλουμε το δίκιο μας.

ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια