ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δυτική Ελλάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ (φωτο)


Για "επαγγελματικό χτύπημα" κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  tempo24.news οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν ταχύτατα, έχοντας σχεδιάσει από πριν κάθε τους  κίνηση.

Έφθασαν στο σούπερ μάρκετ ΑΡΑΠΗΣ, στην Οβρυά , όπου είναι εγκατεστημένο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, προφανώς ήξεραν πως στις 12 ακριβώς κατεβαίνουν ρολά και θα ήταν δύσκολο να προσεγγίσουν το μηχάνημα.

Τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη και ανατίναξαν το μηχάνημα. Πήραν όσα χρήματα μπόρεσαν να αρπάξουν από τις κασετίνες με τα χαρτονομίσματα και στην συνέχεια με μηχανή μεγάλου κυβισμού , με αθηναϊκές πινακίδες κυκλοφορίας, εξαφανίστηκαν , κινούμενοι προς την εθνική οδό Πατρών- Πύργου.

Να σημειωθεί πως από την έκρηξη που προκλήθηκε το σημείο γέμισε με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ενώ κομμάτια από το ΑΤΜ εκτοξεύτηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καταγραφή από τα στελέχη της Τράπεζας για να διαπιστωθεί το ποσό που έκλεψαν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται και σε πρόσφατα ανάλογα χτυπήματα στον Βόλο κ.α. , καθώς θεωρείται πως οι δράστες είναι "επαγγελματίες" του είδους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια