ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Παρουσιάστηκαν δύο νέα βιβλία της φιλολόγου Κατερίνας Λιβτσάνου – Ντάνου



Στις 22 Μάη 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδος, Αναστασιάδη 1), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση δύο νέων βιβλίων της φιλολόγου Κατερίνας Λιβτσάνου – Ντάνου: 1)Κόντρα στα κύματα (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024 , ποίηση) και 2) Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024, διηγήματα)

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, το κοινό παρακολούθησε την εκδήλωση με ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν : ο εντεταλμένος σύμβουλος - βοηθός Δημάρχου κύριος Ευθύμιος Γρίβας και οι μαθητές της κυρίας Λιβιτσάνου, ο κ. Μίλτος Ζαμπάρας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, οΔήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας Σπύρος .

Εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου παραβρέθηκαν : ο Αντιδήμαρχος κ. Σκαρτσάρης Ανδρέας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκπαιδευτικός κ. Τάκης Χατζηγεωργίου και μαζί με τη φιλόλογο κ. Ελένη Ζαμπάρα φρόντισαν για την προβολή υλικού, σχετικά με τη ζωή και τα βιβλία της κ. Λιβιτσάνου.

Ο καταξιωμένος ποιητής και φιλόλογος κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου απογείωσε το “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ” και το ίδιο έκανε η φιλόλογος κ. Μαίρη Τσαμάκη για το “ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ” . Η δημιουργός συγκινημένη ευχαρίστησε το κοινό , τα τοπικά ΜΜΕ , που φιλοξενούν τα κείμενά της και φυσικά το Δήμο Αγρινίου, που είναι συμπορευτής στις λογοτεχνικές της διαδρομές. Ήταν μια καλά οργανωμένη και πετυχημένη εκδήλωση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια