ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

3ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Αποχαιρετισμός με χαρά και συγκίνηση στην γιορτή αποφοίτησης της Γ' τάξης(φωτο)

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η γιορτή  αποφοίτησης και ο αποχαιρετιστήριος χορός των μαθητών και των μαθητριών της Γ' τάξης του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε  κέντρο εκδηλώσεων στο Αγρίνιο.

Με συγκίνηση και νοσταλγική διάθεση οι απόφοιτοι μοιράστηκαν με γονείς, φίλους και καθηγητές σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις από τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο και παρακολούθησαν βιντεοπροβολή με σχολικές στιγμές.

Όπως τόνισε ο Διευθυντής του σχολείου κ.Δημήτρης Καγκελάρης  κατά τον χαιρετισμό του ,αυτή η γιορτή ήταν ένας μικρός αποχαιρετισμός, καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος των γυμνασιακών τους χρόνων και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αυτό του Λυκείου.

Ευχήθηκε τα καλύτερα για την συνέχεια και ευχαρίστησε το Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την συνεργασία καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς και για την όμορφη  τελετή λήξης.

Στην συνέχεια όλοι βγήκαν στον εξωτερικό χώρο και παρακολούθησαν εκρηκτικό σώου με βεγγαλικά στον Αγρινιώτικο ουρανό .

Ακολούθησε γεύμα και η απόδοση αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων στους απόφοιτους. 

Στην συνέχεια ο Dj ανέλαβε δράση και οι χοροί ξεκίνησαν.Μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στην πίστα και διασκέδασαν κερδίζοντας άξια το θερμό χειροκρότημα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια