Άνοιξε η πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας τα εισιτήρια των εντός έδρας επόμενων αγώνων με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 19.00) και με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2025, ώρα 18.00).
Για λόγους ασφαλείας (λόγω των έργων στη μικρή κερκίδα που παραμένει κλειστή) δεν θα διατεθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα, όπως συνέβη πέρσι και εφέτος, όπως θα συμβεί σε όλους τους επόμενους αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.
Για να διασφαλιστεί η παρουσία στο γήπεδο ΜΟΝΟ φιλάθλων του Παναιτωλικού, πρόσβαση στην πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ https://tickets.panetolikos.gr/ έχουν όσοι διαθέτουν ήδη λογαριασμό και έχουν αγοράσει τουλάχιστον δύο (2) εισιτήρια τα έτη 2023 και 2024.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Στους φιλάθλους που θα αγοράσουν εισιτήρια και για τους δύο αγώνες ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ:
Οι ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.
Συνιστούμε στους φιλάθλους να αγοράσουν έγκαιρα εισιτήριο για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες από τον νόμο διαδικασίες:
Να κατεβάσουν (όσοι δεν το έχουν κάνει) την εφαρμογή από το https://wallet.gov.gr/
Να ενεργοποιήσουν το εισιτήριό σας σύμφωνα με τις οδηγίες https://panetolikos.gr/bainoume-sto-gipedo-psifiaka/
Υπενθυμίζουμε πως μετά την αγορά του εισιτηρίου, η ΠΑΕ δεν εμπλέκεται, δεν μπορεί να παρέμβει ή να βοηθήσει, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύψει σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου στο gov.gr wallet και πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/


0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.