Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανακοινώνεται ότι η παράσταση με τίτλο «ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο δεν θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. διαχρονικά τιμά τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται και προσπαθεί πάντα να λειτουργεί υποστηρικτικά και προς όφελος της τέχνης.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση της παράστασης που ματαιώθηκε, πριν ολοκληρωθεί και υπογραφεί το Συμφωνητικό για την παραχώρηση της αίθουσας του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, διαπιστώθηκαν διάφορες αστοχίες ,όπως το ότι η παραγωγή ξεκίνησε την ηλεκτρονική προπώληση πριν την οριστική συμφωνία.
Η σπουδαία πολιτιστική διαδρομή του Θεάτρου του Αγρινίου δεν αμφισβητείται και δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από καλλιτέχνες που αναζητούν πρόσκαιρη διαφήμιση με αρνητική διάθεση.
Πρόθεσή μας είναι να προκαλούμε πάντα το ενδιαφέρον του κοινού με παραστάσεις που συζητούνται για το υψηλό πολιτιστικό επίπεδο και την ποιότητά τους.
από το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου
από το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου
Το περίεργο πάντως είναι ότι το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου μόλις χθες έστειλε δελτίο τύπου με προωθητικό υλικό για την παράσταση και μάλιστα ανέφερε και στην αφίσα αλλά και εντός του κειμένου με ενεργό λινκ τον σύνδεσμο για την προπώληση : more.com : https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/ki-ego-ypallilos-eimai-on-tour/
Αυτό που δεν απαντά η σημερινή ανακοίνωση είναι το γιατί μόλις χθες διαφήμισε την παράσταση και την προπώληση των εισιτηρίων και σήμερα μετά την ανάρτηση του ίδιου του ηθοποιού που επικαλείται άλλους λόγους ακύρωσης ,στάλθηκε η άνωθεν ανακοίνωση, στην οποία επίσης δεν διευκρινίζει αν τα όσα αναφέρει ο κ.Ζαραλίκος είναι ψευδή.
4 Σχόλια
Τα ίδια έκαναν και με το Φεστιβάλ Καντίνας. Όταν σε αυτά τα πόστα βάζεις να τα διοικούν άνθρωποι που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο και καμιά πιστοποίηση μην περιμένετε κάτι άλλο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚε Σκαρτσάρη ψεύδεται ο Ζαραλίκος ; Απαντήστε επίσημα. Για την προπώληση γνωρίζατε ή όχι; Είχατε συμφωνήσει και βγήκαν οι αφίσες ή όχι; Γιατί αργήσατε να ενημερώσετε εμάς που θέλαμε να πάμε; Μέχρι τις 20.00 σήμερα στην επίσημη σελίδα του ΔΗΠΕΘΕ διαφημίζατε την παράσταση. Αναμένουμε
ΑπάντησηΔιαγραφή09:41 άμα περιμένεις απάντηση έχεις πολύ χιούμορ
ΔιαγραφήΝα φύγετε να πάτε αλλού ,αμάν με τις καντίνες σας και με τα έργα σας. Μήπως παίζει τίποτα σε playback για την καθαρά δευτέρα αλλά Ζοζεφιν?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.