Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΚΔΑΠμεΑ, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2025.
Το Φεστιβάλ είναι μια ανοιχτή γιορτή δημιουργικότητας και συμπερίληψης με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τους ωφελούμενους των ΚΔΑΠμεΑ από 20 δήμους όλης της χώρας.
Δομές από Χίο, Ρόδο, Μονεμβασιά, Νάουσα, Λευκάδα, Μεσολόγγι, Λαμία, Κόρινθο, Χαλκίδα, Καστοριά, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Άρτα, Ζηρό, Ζάκυνθο, Βριλήσσια και Ζωγράφου δίνουν ραντεβού στο Αγρίνιο σε ένα διήμερο καλλιτεχνικών – αθλητικών δρώμενων.
Στην έναρξη των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί το τραγούδι “Χαμόγελα Ζωής”, που είναι αφιερωμένο στο Φεστιβάλ, σε στίχους του ποιητή Πέτρου Κ. Βελούδα, μελοποίηση και εκτέλεση από τη μαθήτρια Λυκείου Βικτώρια Πετσινού.
Συνολικά συμμετέχουν 21 ΚΔΑΠμεΑ και όπως τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου ,Γιώργος Παπαναστασίου το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί με μια μοναδική διοργάνωση που έχει να κάνει με την ισότητα και την συμπερίληψη.
Δείτε την δήλωση στον Νότη Ρεντίφη
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Αγρινίου, ΑΕΚ Αγίου Κων/νου, 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου, Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου, Ομάδας Γονέων Ωφελούμενων ΚΔΑΠ μεΑ, του προσωπικού της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, Προγραμμάτων Παιδιού, ΑμεΑ και Τρίτης Ηλικίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, ΕΚΑΒ, της Δημοτικής Αστυνομίας, του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.