Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, για άτομα με νοητική αναπηρία, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2025, συμμετείχε σε μια υπέροχη και καινοτόμα δράση των Special Olympics.
Μία ομάδα εκπαιδευομένων νέων μας με τη συνοδεία εργαζομένων, συμμετείχαν στην “Μεικτή Ποδηλατάδα Special Olympics Hellas” που διοργάνωσαν τα Special Olympics Hellas με τη συνεργασία του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου και αφορούσαν στη συμμετοχή μαθητών ειδικών και γενικών σχολείων και ωφελούμενων φορέων ειδικής αγωγής που συμμετέχουν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Special Olympics Hellas.
Τιμητική η παρουσία του Πρέσβη ε.τ. και Προέδρου των SPECIAL OLYMPICS HELLAS κ. Διονύση Κοδέλλα καθώς και της Γενικής Δ/ντριας κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου.
Οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν και εμψυχώθηκαν με τη δράση αυτή καθώς απόλαυσαν τη διαδρομή στη γραφική λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου με τα ποδήλατά τους.
Ευχαριστούμε θερμότατα τους διοργανωτές των Special Olympics, που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, προσκαλώντας μας να συμμετέχουμε σε καινοτόμες δράσεις όπως η σημερινή και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.
Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.