Φωτογραφία: Shutterstock
Αντικαθιστώντας την παραδοσιακή κρέμα με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και επιλέγοντας σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, δημιουργείται ένας συνδυασμός γεύσεων που ικανοποιεί τις λιγούρες χωρίς να παραβιάζει τις αρχές της υγιεινής διατροφής.
Τα μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη προσφέρουν την τραγανή βάση που απαιτεί κάθε γλυκό, ενώ η γλυκιά, βελούδινη κουβερτούρα δένει υπέροχα με το φρέσκο γιαούρτι. Με λίγα μόνο υλικά, αυτή η συνταγή από το Cookpad είναι εύκολη στην εκτέλεση και το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας. Ιδανική για κάθε περίσταση, από ένα απογευματινό σνακ μέχρι ένα γλυκό που θα συνοδεύσει τη βραδιά σας, προσφέροντας μια γεύση γλυκιά, αλλά και ελαφριά.
Συνταγή για γιουρτογλυκό με τρία υλικά:
2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% λιπαρά
2 κουβερτούρες
1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
Θρυμματίζουμε σε κομμάτια με τα χέρια σε κάθε μπολάκι από 1 1/2 μπισκότο.
Στη συνέχεια θα προσθέσουμε από 2 κ\σ γιαούρτι. Θα το απλώσουμ ομοιόμορφα.
Θα λιώσουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και θα την προσθέσουμε πάνω από το γιαούρτι πάλι απλώνοντας ομοιόμορφα.
Προσθέτουμε και λίγο τριμμένο μπισκότο πάνω από την κουβερτούρα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει. Μόλις σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα είναι έτοιμο!
πηγή: shape.gr
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.