Υλικά1 συσκευασία σφολιάτας με μαργαρίνη(2 φύλλα)
500 γρ. ασπρομανίταρα
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά(ή πολύχρωμες)
Καλαμπόκι κονσέρβα
Μαϊντανός ψιλοτριμμένος
1 κ. σ. ρίγανη
1 κ. σ. μείγμα λαχανικών σε σκόνη
3 κ. σ. ελιές φετάκια
φρυγανιά τριμμένη
180 γρ. mix τυριών νηστίσιμο
σουσάμι
Οδηγίες μαγειρέματος1 Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια φέτες.
2 Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά στο μούλτι ή με μαχαίρι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια να μαραθούν και στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε φρυγανιά να τραβήξει τα υγρά και τέλος ρίχνουμε το τυρί.
3 Λαδώνουμε το ταψί του φούρνου και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε μς το άλλο φύλλο. Χαράζουμε σε κομμάτια και αν θέλουμε, αλείφουμε με λάδι ή νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 35-40 λεπτά.
4 Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.