ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα



Υλικά

 1 μεγάλο ταψί

1 1/2 φλ γάλα

3 αυγά

1/2 φλ ηλιέλαιο

Λίγο αλάτι, πιπέρι

1 1/2 φλ αλεύρι

1 κγ μπέικιν πάουντερ

150 γρ ανθότυρο

150 γρ φέτα

3-4 κολοκυθάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

 ~1 ώρα
  1. 1

    Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο τρίφτη. Πριν τα βάλουμε στο μείγμα θα τα στύψουμε λίγο με τα χέρια μας να φύγουν τα πολλά ζουμιά.

    Φωτογραφία βήματος 1 της συνταγής Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα
  2. 2

    Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τα αυγά το λάδι και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.

    Φωτογραφία βήματος 2 της συνταγής Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα
  3. 3

    Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα πηχτός χυλός. Τέλος προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τυριά αφού τα κάνουμε τρίμματα με τα χέρια μας

    Φωτογραφία βήματος 3 της συνταγής Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα
  4. 4

    Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί (εγώ βάζω και λαδόκολλα για εύκολο ξεφορμάρισμα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.

    Φωτογραφία βήματος 4 της συνταγής Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα
    Φωτογραφία βήματος 4 της συνταγής Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα
  5. 5

    Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!!

    Φωτογραφία βήματος 5 της συνταγής Ζυμαρόπιτα με Ανθότυρο και Φέτα
  6. πηγή : cookpad.com/gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια