Υλικά
1 μεγάλο ταψί
1 1/2 φλ γάλα
3 αυγά
1/2 φλ ηλιέλαιο
Λίγο αλάτι, πιπέρι
1 1/2 φλ αλεύρι
1 κγ μπέικιν πάουντερ
150 γρ ανθότυρο
150 γρ φέτα
3-4 κολοκυθάκια
Οδηγίες μαγειρέματος
- 1
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο τρίφτη. Πριν τα βάλουμε στο μείγμα θα τα στύψουμε λίγο με τα χέρια μας να φύγουν τα πολλά ζουμιά.
- 2
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τα αυγά το λάδι και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
- 3
Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα πηχτός χυλός. Τέλος προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τυριά αφού τα κάνουμε τρίμματα με τα χέρια μας
- 4
Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί (εγώ βάζω και λαδόκολλα για εύκολο ξεφορμάρισμα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
- 5
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!!
- πηγή : cookpad.com/gr
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.