Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Τμήματος του Προέδρου του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κου Παναγιώτη Κέκελου με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, κ. Γεράσιμο Μπελεβώνη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Σωτηρόπουλο.
Η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα και επικεντρώθηκε στην πρόθεση και διάθεση για στενή συνεργασία του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με την ομάδα του Παναιτωλικού, στοχεύοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση του γηπέδου της.
Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και ο Παναιτωλικός αποτελούν φορείς με ισχυρή παρουσία και βαθιές ρίζες στην κοινωνία του Αγρινίου όπου παρά τους διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς τους ρόλους υπηρετούν ένα κοινό σκοπό: την πρόοδο, την εξωστρέφεια και την διαρκή προσφορά προς την πόλη και τους ανθρώπους της.
Μέσα από την κοινή δράση και συλλογική προσπάθεια, έχοντας το ίδιο όραμα και υπευθυνότητα μπορούμε να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης για το κοινωνικό σύνολο.
Κάθε συμπόρευση του Τμήματος με τον Παναιτωλικό ξεφεύγει από τα όρια του αθλητισμού και δημιουργεί μια κοινή παρακαταθήκη για την πόλη του Αγρινίου όπου όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια πόλη ζωντανή, δυνατή και φωτεινή για όλους τους πολίτες της.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.