
Σε νέα, δυναμική κινητοποίηση προχωρούν αύριο, Τετάρτη, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας, οι οποίοι στις 11:00 π.μ. θα ανοίξουν τα διόδια της Γέφυρας Ρίου–Αντιρρίου για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
Σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, μια μεγάλη αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει από τα διόδια Αγγελοκάστρου με κατεύθυνση το Αντίρριο, ενώ αντίστοιχη πορεία θα πραγματοποιηθεί από την πλευρά της Αχαΐας προς το Ρίο.
Την ίδια στιγμή και από την ανατολική πλευρά του νομού,οι αγρότες της Ναυπακτίας και της Δωρίδας θα ενσωματωθούν στο κονβόι των συνεδέλφων τους από τις υπόλοιπες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου όλοι μαζί να παραστούν στη γέφυρα,προχωρώντας στο μαζικό άνοιγμα των διοδίων για το χρονικό διάστημα που έχει ανακοινωθεί
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν επίσης μελισσοκόμοι και άλλοι τοπικοί σύλλογοι. Μετά την αυριανή δράση στη Γέφυρα, αναμένεται πανελλαδικός συντονισμός για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.