Του σεφ Giorgos Erotokritou
Υλικά:
1 συσκευασία Garden Gourmet Nuggets
- 1 Λάχανο (κραμπί) κόκκινο (κομμένο σε χοντρές λωρίδες)
- ½ Κινέζικο Λάχανο (κομμένο σε χοντρές λωρίδες)
- 4 Αγγουράκια (κομμένα μπαστουνάκια, χωρίς τα σποριά)
- 3 Μήλα πράσινα (κομμένα σε φέτες)
- ½ φλιτζάνι Ρόδι (καθαρισμένο)
- ½ φλιτζάνι Καρυδόψιχα
- 6 αποξηραμένα Σύκα (κομμένα στα τέσσερα)
- 200 γρ λευκό Τυρί νηστίσιμο (θρυμματισμένο)
- 3 Ελληνικές Πίτες (κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες)
- 4 κουταλιές Ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά Μηλόξιδο
- 1 κουταλιά Μαγιονέζα νηστίσιμη
- Αλάτι & Πιπέρι
Eκτέλεση:
Βάζετε τα Garden Gourmet Nuggets σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνετε στον φούρνο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν θα είναι έτοιμα, τα αφήνετε να κρυώσουν.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί, κρατώντας στην άκρη λίγο τυρί και ρόδι σε ένα άλλο μπολ.
Στο μπολ με όλα τα υλικά, ρίχνετε τα Garden Gourmet Nugget, ανακατεύοντας πολύ καλά.
Μεταφέρετε τη σαλάτά σας σε μια γιορτινή πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρετε με τα υλικά που κρατήσατε στην άκρη.
Τέλος, σερβίρετε τη σαλάτα και πιστέψετε με ότι οι καλεσμένοι σας που κάνουν φυτική διατροφή και όχι μόνον, θα ξετρελαθούν.

0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.