θαυμασμός από την επίδειξη του F16 της ομάδας «Ζευς» στο Μεσολόγγι(βίντεο)



Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ανατολική περιμετρική της Κλείσοβας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Μετά τις διελεύσεις ελικοπτέρων και αεροσκαφών, ακολούθησε μια εντυπωσιακή εναέρια επίδειξη διάρκειας περίπου 12 λεπτών από μαχητικό F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την παρουσίαση συντόνισε ο υποσμηναγός (Ι) Θεμιστοκλής Χατζής, ενώ στο πιλοτήριο του F-16 Block 30 βρέθηκε ο σμηναγός (Ι) Γιώργος Σαμαλής, ο οποίος με περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης εντυπωσίασε το κοινό με απαιτητικούς ελιγμούς υψηλής ακρίβειας, αναδεικνύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες του αεροσκάφους.

Με την ολοκλήρωση της επίδειξης, ο πιλότος έστειλε το δικό του μήνυμα τιμής, αφιερώνοντας την πτήση στους Ελεύθερους Πολιορκημένους και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Δείτε βίντεο του nafpaktianews.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια