Στόχος άγνωστων δραστών έγινε σήμερα το πρωί μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Καινούργιο, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία της επί της οδού Αναπαύσεως.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την πρωινή ώρα και κατάφεραν να εισέλθουν στην ισόγεια κατοικία χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την ένοικο.
Αφού ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους του σπιτιού προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση, εντόπισαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί επακριβώς.
Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή λίγη ώρα αργότερα, όταν πλέον οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με περιπολικό να σπεύδει στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος και τη συλλογή στοιχείων.
Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζεται αν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες ή υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.