Αγρίνιο: Έκανε το νταμπλ η Κ19 του ΠΑΟΚ κατακτώντας το Κύπελλο


Επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στις καθυστερήσεις

Η Κ19 του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν, κατακτώντας το Κύπελλο Super League, απέναντι στον Άρη και πετυχαίνοντας το νταμπλ, στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου.

Ο Δικέφαλος βρήκε το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις (90’+3′) με τον Κυριαζίδη και σφράγισε μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο τελικός είχε ένταση, ρυθμό και λίγες αλλά σημαντικές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο 17′, όμως ο Ρέγιες είπε «όχι» στο τετ α τετ του Αρετή. Ο Άρης απάντησε στο 31′ με το σουτ του Χαρούπα, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσιντσόλης, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο οι «κίτρινοι» άγγιξαν το γκολ με την κεφαλιά του Καραμανλή.

Στο δεύτερο μέρος, όπως αναφέρει το sport-fm, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο προσεκτικά, με τις μεγάλες φάσεις να λείπουν. Η πιο συζητημένη στιγμή ήρθε στο 67′, όταν ο Μόσχου έδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά τρία λεπτά αργότερα -μετά από παρέμβαση του VAR – πήρε πίσω την απόφαση, καθώς ο Ρέγιες δεν είχε κάνει παράβαση πάνω στον Τσίτσα.

Όλα έδειχναν παράταση, μέχρι που στο 90’+3′ ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυριαζίδης, ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι, έπιασε ιδανική κεφαλιά για το 1-0, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ το τρόπαιο και το νταμπλ μέσα σε μια χρονιά-ορόσημο για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

ΠΑΟΚ K19 (Πέτρος Τσιαπακίδης): Τσιντσόλης, Τσιότας (77′ Κυριαζίδης), Ντούνγκα, Τσίτσκας, Αβράμπος, Ελευθεριάδης, Αρέτης, Γκιόκα (89′ Κάνιος), Γραββάνης (77′ Παπαδημητρίου), Τουρσουνίδης (61′ Στύλος), Μπάλντε.

Άρης K19 (Γρηγόρης Παπαδόπουλος): Ρέγιες, Πεΐτσης (86′ Δουπάτσης), Σιταράς, Κάμτσης, Αντωνιάδης, Νινγκ, Παπασαραφιάνιος (77′ λ.τρ. Μαυρόπουλος), Ιντρίζι (86′ Κοντονικολάου), Χαρούπας, Χοχλάκης (77′ λ.τρ. Σουγιολτσής), Καραμανλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια