Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 10 Μαΐου 2026, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ευανθία Καρβέλη» στο Αιτωλικό, δίνοντας το βήμα στη νέα γενιά να τιμήσει την ιστορική μνήμη μέσα από τη θεατρική δημιουργία.
Το φεστιβάλ αποτελεί καρπό συλλογικής προσπάθειας με τη στήριξη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κ. Σπυρίδωνα Διαμαντόπουλου, του Αναπληρωτή Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνου Ρήγα, και του Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Χρήστου Καζαντζή. Μέσα από τη θεατρική τέχνη, μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλο τον νομό συμπράττουν για την ανάδειξη του ηρωισμού της Εξόδου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δεσμών της τοπικής κοινωνίας με την ιστορική της κληρονομιά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων είναι διαθέσιμο προς ενημέρωση του κοινού, αναδεικνύοντας τη συστηματική προετοιμασία της εκπαιδευτικής κοινότητας για τον εορτασμό της εμβληματικής αυτής επετείου.
.webp)
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.