
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 40χρονο άνδρα που αγνοούνταν από χθες στο φαράγγι της Νήσσας, στον Τρύφο Ξηρομέρου. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε ένα απόκρημνο σημείο.
Ο 40χρονος, που καταγόταν από την Άρτα, είχε πάει στο φαράγγι μαζί με έναν φίλο του για αθλητική δραστηριότητα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι δύο άνδρες έπεσαν σε δύσβατο σημείο και εγκλωβίστηκαν.
Ο φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές μέσω του 112. Αμέσως ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρσή του, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος 18 πυροσβέστες, η ορειβατική ομάδα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ, δυνάμεις της 6ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και drone της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.