
Εντυπωσιακό εκτός έδρας πέρασμα για τον Παναιτωλικό, που επικράτησε με 0-2 του Λεβαδειακού για την 3η αγωνιστική της Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οπόκου και συνέχισε το απόλυτο νικηφόρο σερί του!
Προβάδισμα στο 77’: Ο Οπόκου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου στο 77’, βάζοντας τις βάσεις για το «διπλό».
Δοκάρι στο 81’: Η ομάδα του Αγρινίου άγγιξε το δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Άλεξιτς σταμάτησε στο δοκάρι.
«Χτύπησε» ξανά στο 94’: Ο Οπόκου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις (94’) διαμόρφωσε το τελικό 0-2, σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη.
Τρίτη σερί νίκη: Τα «καναρίνια» πραγματοποιούν ονειρεμένο ξεκίνημα στη σεζόν, κάνοντας το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα!
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.