ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έχασε 2-0 ο Παναιτωλικός από τον Πλατανιά και τις ελπίδες για play off.

«Τρίποντο» που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό» στη μάχη για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ πήρε ο Πλατανιάς στα Χανιά.
Με το γκολ του Τόρες στο 83΄ και του Γιακουμάκη στο 88΄ η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε 2-0 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της
32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κακό ποιοτικά ήταν το πρώτο 45λεπτο στα Περιβόλια Χανίων, με τους γηπεδούχους να έχουν στο ενεργητικό τους μόνο ένα σουτ στο 19 με τον Ζαραδούκα (άουτ), ενώ από την πλευρά τους οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 33΄ με τον Μαρτίνες να τροφοδοτεί τον Βιγιαφάνες που με τη σειρά του δεν κατάφερε να πιάσει το απευθείας σουτ κι ο Ολιμπά μπλόκαρε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά, με τον Πλατανιά να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 50΄ με τον Αποστολόπουλο (το σουτ που επιχείρησε απόκρουσε ο Ράφαελ, ενώ πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με το Μορένο να αστοχεί από πλάγια θέση στην περιοχή.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου αύξησε την πίεσή της μετά το 60΄ και σε δύο περιπτώσεις (69΄, 73΄) άγγιξε το γκολ, αλλά στην πρώτη περίπτωση η σέντρα του Βιγιαφάνες σταμάτησε την τελευταία στιγμή στα πόδια αμυντικών του Πλατανιά, ενώ στη δεύτερη ο Ολιμπά πρόλαβε το Μορένο και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Λάζαρ έφυγε άουτ.

Κι ενώ το ματς όδευε προς την ισοπαλία, ο Τόρες στο 83΄ με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε σε τρίτο σερί ματς και χάρις στο γκολ αυτό ο Πλατανιάς πήρε το προβάδισμα (1-0). Πέντε λεπτά μετά ο Γιακουμάκης πέτυχε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ