ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η αποχαιρετιστήρια γιορτή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (φωτο-βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελετή λήξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2016-2017 με εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο προαύλιο χώρο του σχολείου.



Η καθιερωμένη γιορτή φέτος είχε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση καθώς αποχώρησε από το σχολείο μετά από θητεία 6 χρόνων ,ο Διευθυντής του, κ.Γιάννης Βλαχομήτρος,όπως ο ίδιος ανακοίνωσε κατά τον χαιρετισμό της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Α'/θμιας Εκπαίδευσης ν.Αιτ/νιας κ.Χρήστος Κολοβός ο Σχολικός Σύμβουλος κ Αλέξιος Μαστρογιάννης και εκπαιδευτικοί.





Ο κ.Βλαχομήτρος ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένος τους μαθητές του ,τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια,τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους γονείς ,ευχόμενος καλό καλοκαίρι.


Ακολούθησε ο χαιρετισμός της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κας,Αναστασίας Παπαγιαννοπούλου,



και του κ.Κολοβού



ενώ η συνέχεια άνηκε στους μαθητές.

Αρχικά οι μαθητές της Β'τάξης παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο "Τα παιδιά και η Ειρήνη"με πολύ επίκαιρους χαρακτήρες,αφιερωμένο στην Ειρήνη και στην ισότητα των παιδιών ανεξαρτήτου χρώματος και πατρίδας,θυμίζοντας στους "μεγάλους", τα παιδιά και το δικαίωμα στην Ειρήνη και την Ζωή.


Δείτε το βίντεο από την live μετάδοση του agriniolike.gr





 Το πρόγραμμα από τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων περιελάμβανε αθλοπαιδιές,τραγούδια,ελληνικό κινηματογράφο,παραδοσιακούς χορούς και φυσικά την τελετή αποφοίτησης των μαθητών της έκτης τάξης,με την απονομή αναμνηστικών.



Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς στους οποίους συμμετείχαν,εκπαιδευτικοί,μαθητές,γονείς και φίλοι.

Τα εδέσματα του μπουφέ επιμελήθηκε το "Αρχοντικό της Λίμνης",του Κοσμά Τασούλη στο Καινούριο.















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια