ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

«Η ευθύνη της διαφύλαξης και προστασίας του αλσύλλιου στο Λιμάνι Μεσολογγίου ανήκει σε όλους μας»


Από το γραφείο της Προέδρου του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ευαγγελίας Τσέλιου γίνεται γνωστό ότι:
«Οι εργασίες καθαρισμού του αλσυλλίου στο Λιμάνι του Μεσολογγίου οι οποίες ξεκίνησαν πριν από 10 ημέρες περίπου, έχουν πλέον ολοκληρωθεί διευκολύνοντας την προγραμματισμένη δράση εθελοντικών ομάδων που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αναζωογόνηση του χώρου.
Είναι γεγονός πως ο χαρακτηριστικός αυτός τόπος για την πόλη, έχει κατά καιρούς δεχθεί «επιθέσεις» από αγνώστους (η τελευταία τον περασμένο Σεπτέμβριο), οι οποίοι άφησαν πίσω τους εκτεταμένες καταστροφές που εκτός από δαπανηρές είναι εξαιρετικά απογοητευτικές για τις αντιλήψεις ορισμένων.
Ωστόσο, οι συμπολίτες μας που επιθυμούν και θέλουν να δουν αυτό το χώρο όπως αξίζει, αποδεικνύεται πως είναι πολυπληθέστεροι και καταθέτουν το περίσσευμα του χρόνου τους γι’ αυτό το σκοπό.
Ασφαλώς το Λιμενικό Ταμείο στηρίζει εθελοντικές πρωτοβουλίες, παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό (ξύλινες κατασκευές, χρώματα κ.α.) καθώς επίσης κάθε άλλη βοήθεια και υποστήριξη. Παράλληλα στο σχεδιασμό του είναι η αναμόρφωση και συντήρηση των υποδομών, όπως ο φωτισμός και η αποκατάσταση βλαβών.
Όμως, όσες παρεμβάσεις κι αν γίνουν, η ευθύνη και η υποχρέωση της διαφύλαξης και προστασίας του αλσύλλιου στο Λιμάνι Μεσολογγίου, ανήκει σε όλους μας.

Η Πρόεδρος
Τσέλιου Ευαγγελία»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια