ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου:Να μην μεταφερθεί το Αγροτικό Κτηνιατρείο Κατοχής

Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIOLIKE ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρεται στο θέμα της επικείμενης μεταφοράς του Αγροτικού Κτηνιατρείου Κατοχής. Όπως επισημαίνεται από τον Νίκο Καραπάνο, το ενδεχόμενο μεταφοράς της υπηρεσίας, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις, ενώ θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία των Οινιάδων, όπου διατηρείται μεγάλο ζωικό κεφάλαιο.

Αναλυτικότερα στην επιστολή αναφέρεται ότι «Θεωρούμε ότι η ενδεχόμενη απομάκρυνση της ανωτέρω υπηρεσίας από μια περιοχή όπου βρίσκεται εγγύτατα στο φυσικό της αντικείμενο, θα προκαλέσει σοβαρότατα λειτουργικά προβλήματα στην τοπική κοινωνία, η οποία κατά ένα μεγάλο μέρος της ασχολείται με την κτηνοτροφία.
Πρέπει να ληφθεί επίσης σοβαρά υπόψη πως η επιβαρυμένη κατάσταση – λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας παραγωγής – δεν μπορεί να δεχθεί περισσότερες πιέσεις όπως είναι το κόστος μετακίνησης αλλά και η χρονοβόρα διαδικασία εξυπηρέτησης των πολιτών.
Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε όπως διευκρινίσετε τις προθέσεις του Υπουργείου σχετικά με επικείμενη μεταφορά της υπηρεσίας του Αγροτικού Κτηνιατρείου Κατοχής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια