ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτριος Βίτσας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις Εκδηλώσεις Μνήμης Πεσόντων Αεροπόρων στο Θέρμο


Επίσημος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις “Εκδηλώσεις Μνήμης Πεσόντων Αεροπόρων” στις 17 &18 Ιουνίου και στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου στον Λόφο του Αγίου Κοσμά στο Μέγα Δένδρο Θέρμου, θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Βίτσας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Υπουργός θα παραστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου ώρα 8 μ.μ. στην εκδήλωση στην αίθουσα του Δημαρχείου Θέρμου, όπου θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες, θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πτεράρχου ε.α. Γρηγορίου Χαντζή και την τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Θέρμου με τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου Λήμνου και όλες τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στην πλατεία του Θέρμου.



Την Κυριακή 18 Ιουνίου, όπως αναφέρει και το πρόγραμμα των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αεροπόρων, ο κ. Υπουργός θα είναι επικεφαλής της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στην τελετή που θα γίνει στις 11 π.μ. στον Λόφο του Αγίου Κοσμά.
Επίσης ήδη δηλώθηκε η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια