ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δυναμικό παρών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου στον "11ο επετειακό γύρο της λίμνης Ιωαννίνων"



<<Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα (1084 αθλητές τερμάτισαν στα 30Km, 51 αθλητές στο Δυναμικό Βάδην 30Km, 435 αθλητές στα 10Km κ’ τέλος 508 αθλητές στα 5Km, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/09/17 ο 11ος επετειακός γύρος της λίμνης Ιωαννίνων και οι συνοδοί αγώνες των 10km και του δυναμικού βάδην.
Δυναμικό παρών έδωσε για άλλη μια χρονιά ο σύλλογός μας, με 27 συμμετοχές στον αγώνα των 30km και 1 συμμετοχή στον αγώνα των 10km βάσει της ομαδικής εγγραφής. Ενδεχομένως να έλαβαν μέρος στους αγώνες και άλλα μέλη του συλλόγου, οι οποίοι όμως προέβησαν σε ατομική εγγραφή.
Η πλειοψηφία των δρομέων μας, μετακινήθηκε με πούλμαν που αναχώρησε από το Αγρίνιο το πρωί της Κυριακής.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή κ’ η έντονη ηλιοφάνεια, δυσκόλεψαν τους δρομείς. Παρόλα αυτά όλα τα μέλη μας έφθασαν στη γραμμή τερματισμού με έκδηλη την ικανοποίηση στα πρόσωπά τους.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν για άλλη μια χρονιά οι διοργανωτές. Ενδεικτικά αναφέρουμε την εξαιρετική οργάνωση της γραμματείας, τους συχνούς και επαρκώς εξοπλισμένους σταθμούς ανεφοδιασμού (κάθε 2,5 km, με πολυάριθμη παρουσία εθελοντών κυρίως μικρών παιδιών), την έντονη παρουσία των Σαμαρειτών, Διασωστών και λοιπών εθελοντών σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής (που έδιναν αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους αγωνιζομένους), την ορατή χιλιομετρική σήμανση του αγώνα. Σημεία που καλό θα ήταν να παραδειγματίζουν όλους εμάς που εμπλεκόμαστε σε ανάλογες διοργανώσεις στη ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, ώστε να πετύχουμε την ουσιαστική αναβάθμιση των τοπικών διοργανώσεων.

Κλείνοντας να αναφέρουμε τις επιδόσεις των δρομέων μας:
(όσοι δρομείς δεν αναφέρονται, τελικά δεν συμμετείχαν στον αγώνα ή δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα)
…………..
και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες:
………….

Δείτε τα αποτελέσματα :ΕΔΩ

(Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων αλλά και περισσότερες φωτογραφίες στο www.ioanninalakerun.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια