ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Γ.Ν.Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike νοσοκομείο αγρινίουΜια σειρά από σοβαρές αλλαγές σε διάφορους τομείς πρόκειται να έρθουν στο Γ.Ν.Αγρινίου σύμφωνα με πηγές από το χώρο του ιδρύματος.
Το επόμενο διάστημα (2-3 εβδομάδες) αναμένεται  να ολοκληρωθούν μια σειρά από παρεμβάσεις όπως,
στην τοποθέτηση προϊστάμενων νοσηλευτικής και διοικητικής υπηρεσίας,

στον κανονισμό λειτουργίας του ΤΕΠ που θα δρομολογήσει εξελίξεις σε μια σειρά από προβλήματα και συμπεριφορές για τα οποία καθημερινά διαμαρτύρονται ασθενείς και πολίτες,

παρεμβάσεις για την αυστηρή τήρηση της λίστας των χειρουργείων που κάποιοι(όχι όλοι)δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τον κανονισμό λειτουργίας,λειτουργώντας ως γήπεδό τους.

Επίσης σημαντικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στον κανονισμό λειτουργίας και την οργάνωση στην "ναυαρχίδα" του νοσοκομείου,την "πολύπαθη" Παθολογική Κλινική,στην οποία νοσηλεύονται χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο και οι εργαζόμενοι υπερβάλλουν εαυτό.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για σιωπηρή "ψυχροπολεμική" κατάσταση που θα κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες,καθώς και ότι θα ανακοινωθούν μέτρα –ενέργειες που έχουν σχέση και με τους συζητούμενους θανάτους,για τους οποίους αρμόδιοι φορείς και σύλλογοι του Αγρινίου στον χώρο της υγείας(όπως Σ.Ε.Ν.Α, Ι.Σ.Α).δεν έχουν πάρει θέση για την συνεχόμενη απαξίωση του νοσοκομείου.

Ο Διοίκηση του νοσοκομείου δεν μπορεί(να εκδώσει ανακοινώσεις) όσο διαρκεί η προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει ,αλλά οι παραπάνω φορείς γιατί δεν τοποθετούνται,και τι τους εμποδίζει, μήπως όλη αυτή η κατάσταση απαξίωσης  που στρέφεται ενάντια στην Διοίκηση εξυπηρετεί κάποιους,είναι μεταξύ άλλων ερωτήματα που ανταλλάσσονται.

Το επόμενο διάστημα αν επαληθευτούν οι πληροφορίες θα υπάρξουν εξελίξεις.

πηγή:kainourgiopress.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/17, 8:02 μ.μ.

    Δεν είναι τυχαίο που το Νοσοκομείο του Αγρινίου έχει τόσο κακό όνομα. Μιλάμε για απαράδεκτες καταστάσεις. Παθολογική Κλινική που οι Διευθυντάδες και οι Επιμελητές δεν "χρεώνονται" ασθενείς με αποτέλεσμα τον ασθενή να βλέπει κάθε μέρα διαφορετικός ειδικός. Ειδικευμένοι που αρνούνται να κατέβουν στα ΤΕΠ και φορτώνουν όλη την δουλειά στους ειδικευόμενους θέτοντας σε κίνδυνο τους ασθενείς. Χειρουργοί που παραποιούν συστηματικά την Λίστα Χειρουργείου για να χειρουργούν τα πελατάκια τους. Και μύρια όσα. Εύχομαι ο Διοικητής να αντέξει στον βρώμικο πόλεμο που δέχεται και να επιτύχει. Για το καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.