ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Ασφαλτόστρωση σε δρόμους στην Αγία Βαρβάρα



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης περιμετρικά της  Αγίας Βαρβάρας στις οδούς Θ. Σωχωρίτη, Κ.Καλαντζόπουλου και Γ.Τσούτσου.
Το έργο εντάσσεται στην μελέτη «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ –ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ/ΟΔΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 1.229.000 ευρώ  και αφορά  σε εργασίες ασφαλτόστρωσης, κατασκευής πεζοδρομίων  και δημιουργίας υποδομών ηλεκτροφωτισμού.





Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και δήλωσε σχετικά:




«Συνεχίζουμε, σε πείσμα των καιρών, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα.  Προχωρώντας βήμα – βήμα αποδίδουμε στους Αγρινιώτες έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Σήμερα ξεκίνησε η αναμόρφωση μιας περιοχής που ήταν υποβαθμισμένη πολλά χρόνια. Με την ανάπλαση των συγκεκριμένων οδών δρομολογείται η αναβάθμιση της Αγίας Βαρβάρας που θα ολοκληρωθεί με τα έργα που εντάσσονται στην Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση (ΒΑΑ). Αυτή είναι η απάντηση σε όλους εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται, ή προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν, τα σημαντικά και τα σπουδαία που συμβαίνουν στην πόλη μας. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι στοχευμένη στην ολοκλήρωση του προγράμματος της προς όφελος των δημοτών».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια