Αγρίνιο: Ο Σ.Ε.Α συμμετέχει στη 15η Πανελλήνια ΛαμπαδηδρομίαΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου. Ο Σύλλογος θα υποδεχτεί και θα φιλοξενήσει τη Φλόγα της Αγάπης στα νέα Γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 21-9-2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα (στην οδό Βότση, δίπλα στη ΔΕΥΑΑ) εγκαινιάζοντας έτσι τον καινούργιο χώρο.Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 22-9-2017 η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου (ΛΕΜΟΤ) θα παραλάβει τη Φλόγα και θα την περιφέρει σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου. Η αφετηρία της μοτοπορείας θα γίνει στην περιοχή «Σφαγεία» στις 5:30 το απόγευμα με κατεύθυνση την Εθνική Οδό. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη μοτοπορεία, θα πρέπει να παρευρεθεί με τη μηχανή και απαραίτητα το κράνος του. Πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στη Σπολάιτα, δεύτερη στάση στη Νεάπολη, τρίτη στάση στο Ελαιόφυτο και τέλος στα Τριαντέικα. Στις στάσεις θα παρευρίσκονται μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων των περιοχών.
Η μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει μέσω του Αγίου Κων/νου στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου στις 7:30 (τέρμα Παπαστράτου), όπου οι μοτοσικλετιστές θα παραδώσουν τη Φλόγα σε πεζούς και ποδηλάτες: παιδιά, εθελοντές, αιμοδότες, μέλη Συλλόγων του Αγρινίου, για να κινηθούν με τελικό προορισμό την Πλατεία Δημοκρατίας , όπου θα πραγματοποιηθεί και το άναμμα του Βωμού στις 8:00.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα ακολουθήσει συναυλία με την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ζαχαράκη.
*Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στις εκδηλώσεις θα παραλάβει μπλουζάκι είτε στην έναρξη στην περιοχή «Σφαγεία» είτε στο Δημοτικό Πάρκο.
Σας περιμένουμε όλους!!!
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.