Μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμώνΗ ενημέρωση από το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή"

Με μαζική συμμετοχή, παρά την βροχή, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4/11 η Πανελλαδική κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Μια δυναμική πορεία από κινήματα – συλλογικότητες, εργατικά σωματεία κ.ά. από όλη την Ελλάδα, διαδήλωσαν βροντοφωνάζοντας:

ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και μη.
ΟΧΙ στις διώξεις και την καταστολή.
ΝΑΙ στην πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Στο πέρασμά της η πορεία καταχειροκροτήθηκε από τους απλούς πολίτες δείχνοντας έτσι την καινούργια δυναμική που αποκτούν τα κινήματα. Μία δυναμική, που όλο και πιο μαζικά γιγαντώνεται και έχει φέρει σε δυσμενή θέση θεσμούς – Ε.Ε. – Κράτος – Τράπεζες που μετά μανίας προσπαθούν να περάσουν την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σαν το βασικότερο προαπαιτούμενο για να κλείσει η 3η αξιολόγηση.

Η πίεσή μας και η μαζικότητά μας είναι αυτή που ανάγκασε τους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους της Ελλάδος να βγάλουν αποφάσεις αποχής από την διενέργεια ηλεκτρονικών και μη πλειστηριασμών και σαν πιο μεγάλο "χτύπημα" την απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, που στη Συνέλευσή τους το Σάββατο, αποφάσισαν την αποχή τους, αφήνοντας εκτεθειμένο τον υπόδικο Πρόεδρό τους Ρούσκα, υπάλληλο των θεσμών, που μετά μανίας πολέμησε και απείλησε τους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους να μην βγάλουν αποφάσεις αποχής, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν τα σχέδια των αφεντικών του, θεσμών – Ε.Ε.-Κράτους-Τραπεζών.

Οι απειλές ότι έστω και ένας συμβολαιογράφος να ταυτοποιηθεί θα μπορεί να κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε όλη την Ελλάδα δεν θα περάσουν.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.