ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Λαχτάρησε οδηγός που τράκαρε με ασβό

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress σκοτάδια

Περιπέτεια για οδηγό κάτοικο Καινουργίου πριν λίγες ημέρες ο οποίος κινούμενος με το ι.χ όχημα του έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με υπαίτιο έναν... ασβό.
Όπως ανέφερε στο kainourgiopress κινούμενος απογευματινή ώρα στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου λίγα μέτρα μετά τις στροφές στα σύνορα με την Αβώρανη χτύπησε με κάτι το οποίο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο εντελώς ξαφνικά, και στην κυριολεξία του "κατέβασε" το μπροστινό μέρος του οχήματός του.

Λειτουργώντας ψύχραιμα γλύτωσε τα χειρότερα αφού διατήρησε το όχημα  στην πορεία του και στην συνέχεια το ακινητοποίησε με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου.
Όπως διαπίστωσε έκπληκτος είχε τρακάρει με ασβό ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές αφού από την σύγκρουση έσπασε ο προφυλακτήρας ,ένα φανάρι ενώ καταστράφηκε και το ψυγείο.

Το φαινόμενο είναι συχνό στην διαδρομή αυτή και στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου συχνά άγρια ζώα ,όπως αλεπούδες,κουνάβια,ασβοί και νυφίτσες προσπαθούν να διασχίσουν τα λιοστάσια.

Ειδικά την νύχτα οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια ζώα, αφού ο φωτισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος και η ορατότητα περιορισμένη.

Το όχημα μεταφέρθηκε σε συνεργείο για την αποκατάσταση των ζημιών, που στοίχισαν στον ιδιοκτήτη αρκετές δεκάδες ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια