ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επανεκδόθηκαν οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΑ στην Δ.Ε Θεστιέων


Επανεκδόθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α Αγρινίου και ήδη έχουν διανεμηθεί στους καταναλωτές της Δ.Ε Θεστιέων οι λογαριασμοί ύδρευσης.
Μετά τα έντονα παράπονα για φουσκωμένους λογαριασμούς έγινε ενημέρωση από τον αντιπροέδρο της ΔΕΥΑΑ Μίμη Σκορδόπουλο στο Καινούργιο,ο οποίος είχε δηλώσει στην κάμερα του kainourgiopress, ότι όλοι οι λογαριασμοί θα επανεκδοθούν,όπου υπάρχουν ενστάσεις θα γίνει επανεξέταση και όλα τα λάθη θα διορθωθούν.Έτσι άμεσα ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες και εκδόθηκαν οι νέοι λογαριασμοί.

Οι νέοι λογαριασμοί στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ίδιοι όσον αφορά την χρέωση ενώ επίσης αρκετοί καταναλωτές είδαν μικρές ως πολύ μικρές μειώσεις στα τελικά ποσά πληρωμής.

Όσον αφορά την περίπτωση με τα 6000+κυβικά που χρεώθηκαν ,πρόκειται για λάθος καταχώρηση,λάθος το οποίο διορθώθηκε,όπως επίσης και σε 2-3 άλλες περιπτώσεις που τα κυβικά κατανάλωσης ήταν υπερβολικά.



Όσοι πλήρωσαν ήδη τους αρχικούς λογαριασμούς ,αλλά οι νέοι είναι μειωμένοι ,η χρηματική διαφορά θα συμψηφιστεί στο επόμενο τρίμηνο.

Επίσης σε επικοινωνία του kainourgiopres  με τον άνθρωπο που έκανε τις μετρήσεις,ανέφερε ότι οι περισσότερες μετρήσεις έγιναν σωστά,όπου δέχθηκε ενστάσεις έγινε επανέλεγχος,εντοπίστηκαν πολλά υδρόμετρα σε κακή κατάσταση,λόγω παλαιότητας,με τα παλιά όργανα μέτρησης,τα οποία με δυσκολία διακρίνονταν και το επόμενο διάστημα θα αντικατασταθούν με νέα σύγχρονα υδρόμετρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια