ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σ.Δ.Ε Αγρινίου :Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. . .με περικοπές στις ευκαιρίες


Κατά το σχολικό έτος 2017-18, λειτούργησε στο ΣΔΕ Αγρινίου τμήμα προετοιμασίας για την συμμετοχή μας στις εξετάσεις πιστοποίησης επάρκειας στην Πληροφορική.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς και συμμετείχαμε 17 εκπαιδευόμενοι αφιερώνοντας αρκετό από τον προσωπικό μας χρόνο για να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα σε ώρες εκτός του προγράμματος του σχολείου.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους μαθητές του σχολείου και για το λόγο αυτό έγινε κλήρωση για την επιλογή τους.

Η πιστοποίηση θα γινόταν δωρεάν, σε πρόγραμμα με την ονομασία «Παροχή κινήτρων στους εκπαιδευόμενους»  της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας» , σχολικής περιόδου 2017 – 2018, στο πλαίσιο των Υποέργων 8-9-10-11-12 με κωδικό ΟΠΣ 5002546, του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014 – 2020».

Αν και αργούσε η προκήρυξη, περιμέναμε υπομονετικά να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από τον υπεύθυνο φορέα ώστε να δώσουμε εξετάσεις κάνοντας καθημερινά μαθήματα. Η ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού ήταν η 21η Ιουνίου 2018.

Σήμερα, δυο μέρες πριν τη λήξη του σχολικού έτους, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το αν, πότε και πού θα δώσουμε τις εξετάσεις!

Να σημειώσουμε πως σε αναμονή βρίσκονται περίπου 400 εκπαιδευόμενοι από όλα τα ΣΔΕ της Ελλάδας.

Για ποιο λόγο όλη αυτή η καθυστέρηση; Θα δώσουμε τελικά εξετάσεις και αν ναι, πότε;

Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, το αυτονόητο.

Πρακαλούμε τον υπουργό και κάθε αρμόδιο να επιληφθεί του θέματος.

Οι εκπαιδευόμενοι και ο εκπαιδευτής του ΣΔΕ Αγρινίου:

Αγγελική Λίβα, Βασιλάρης Ορφέας, Βασιλάκης  Μιχάλης, Βλαχοδήμου Σαββούλα, Γρομητσάρη Κωνσταντία, Θεοδωροπούλου Ελισάβετ, Καρανταλής Αθανάσιος, Κολιροπούλου Αντωνία, Κοσμάς Κωσταντίνος, Μπαλτούμας Νίκος, Μπέσας Επαμεινώντας, Οικονόμου Παναγιώτα, Παλαιογιάννη Ζωή, Πολίτη Βάσω, Σταυρόπουλος Γρηγόρης, Τσαγκρινού  Κωσταντίνα, Χριστοδούλου  Πηνελόπη και Κουκούλης Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια