Άμεση αποστολή συνεργείων του ΕΛΓΑ για εκτιμήσεις ζημιών σε καλλιέργειες της Ηλείας

Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIOLIKE ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

Άμεση επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ για τις νέες ζημιές που προκάλεσαν στις καλλιέργειες οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε περιοχές της Ηλείας, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Όπως σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας  πρέπει έγκαιρα ο ΕΛΓΑ να αποστείλει αρμόδια συνεργεία για την πραγματοποίηση αυτοψιών και εκτιμήσεων σχετικά με τις καταστροφές που έχει υποστεί το φυτικό κεφάλαιο, δεδομένου ότι έχουν πληγεί για πολλοστή φορά, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι αγρότες της Ηλείας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ δεσμεύθηκε εντός των επομένων ημερών , οπότε και θα περάσει το κύμα κακοκαιρίας να βρεθούν εκτιμητές του Οργανισμού στην Ηλεία για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών.

«Είναι σημαντικό να γίνουν έγκαιρα οι εκτιμήσεις των καταστροφών της παραγωγής, ώστε να αποδοθούν άμεσα και οι αποζημιώσεις. Εμείς θα παρακολουθούμε το ζήτημα, προκειμένου οι αγρότες της Ηλείας, αλλά και όσων περιοχών έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα, να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την έκτακτη κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.