ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Κινητοποίηση για φωτιά σε βενζινάδικο,δύο τραυματίες

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike εκαβ

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε κεντρικό βενζινάδικο του Αγρινίου.Αναλυτικά στις 10:55 κλήθηκε η Πυροσβεστική Αγρινίου και έσπευσε στο σημείο με 3 οχήματα και 6 άνδρες καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη για λόγους ασφαλείας.
Από την φωτιά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες 23 και 33 ετών, και μεταφέρθηκαν με σοβαρά εγκαύματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Η αστυνομία είχε αποκλείσει τους δρόμους για λόγους ασφαλείας, ενώ η φωτιά σβήστηκε με πυροσβεστήρα από τον οδηγό του βυτιοφόρου ο οποίος πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα ανεφοδιασμό. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου έχει αναλάβει την σχετική προανάκριση της υπόθεσης.

Νεότερη ενημέρωση για τους τραυματίες:
Οι δυο γυναίκες 23 και 33 ετών θα μεταφερθούν στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας για την ποιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση των συγκεκριμένων εγκαυμάτων.

Πηγή:aerasnews.gr

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

”Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κατά τη διάρκεια μετάγγισης καυσίμων από βυτιοφόρο φορτηγό στη δεξαμενή του πρατηρίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ανδρέα Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 10:55 σήμερα. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες ημεδαπές ηλικίας 23 και 33 ετών, οι οποίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο. Ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία για δύο άτομα. Στο συμβάν μετέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου”


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια